ایمپلنت دندانی

ایمپلنت، ایمپلنت دندانی، کاشت دندان، قیمت ایمپلنت، برند ایمپلنت، مرکز ایمپلنت

ایمپلنت دندانی

ایمپلنت، ایمپلنت دندانی، کاشت دندان، قیمت ایمپلنت، برند ایمپلنت، مرکز ایمپلنت

ایمپلنت، ایمپلنت دندانی، کاشت دندان، قیمت ایمپلنت، برند ایمپلنت، مرکز ایمپلنت

  • ۰
  • ۰

کاشت دندان

کاشت دندان

گاهی اوقات بیماران یک یا چند دندان خود را از دست می دهند و باید برای جایگزین کرد دندان های خود از کاشت دندان استفاده نمایند. برای کاشت دندان بخشی به عنوان ریشه داخل فک قرار می گیرد و تاج روی آن قرار می گیرد. برای کاشت دندان مانند روش های قدیمی احتیاجی به از بین بردن دندان های مجاور ندارید و فقط کاشت دندان در محلی که دندان وجود ندارد انجام می شود. برای کاشت دندان از سرامیک هایی که شبیه استخوان می باشد و یا فلزات مختلف که با ساختار بدن می باشد استفاده می کنند. از کاشت دندان به عنوان ریشه روکش های دندان استفاده می شود. برای کاشت دندان از بی حسی موضعی استفاده می شود و کاشت دندان در مطب دندانپزشکی انجام می شود.

کاشت دندان برای تمامی افرادی که دارای سلامتی کامل بدن و همچنین سلامتی فک می باشند مناسب می باشد و کاشت دندان برای افرادی که تحت شیمی درمانی می باشند و یا سرطان دارند با احتیاط باید صورت گیرد و در صورت داشتن بیماری های دیابت و فرسایش دندان موفقیت در کاشت دندان کاهش می یابد. هزینه کاشت دندان با توجه با کشور سازنده آن متفاوت می باشد و می توان گفت کاشت دندان های ارزان صدمات جدی ای را برای شما به وجود می آورد و بهتر است از استاندارد های آن استفاده نمایید. کاشت دندان مانند دندان های خودتان احتیاج به نگهداری و مراقبت دارد و مانند دندان های سالمتان باید تحت مراقبت باشد و هر چند ماه یکبار مورد بررسی قرار گیرد و طول عمر کاشت دندان نا محدود می باشد اما بستگی به شرایط نگهداری و نحوه مراقبت شما نیر دارد و برای مراقبت از کاشت دندان می توانید از متخصصین کاشت دندان راهنمایی بگیرید و همجنین به وسیله نخ دندان و مسواک اطراف آن را تمیز کنید.

مزیت ایمپلنت

ایمپلنت دندان جایگزین ریشه دندان می باشد.ایمپلنت یا کاشت دندان پایه ای قوی برای دندان دائمی یا متحرک است که با دندان های طبیعی مطابقت خواهد داشت. 

ایمپلنت مزایای فراوانی دارد؛ که برخی از آن ها عبارتند از:

  1. کاهش احتمال پوسیدگی دندان های کناری (به علت عدم تراش دندان ها)
  2. کاهش خطر مشکلات مربوط به عصب کشی (درمان ریشه) دندان های کناری
  3. افزایش زیبایی دندان های کناری (درمانی روی دندان های اطراف انجام نمی شود)
  4. افزایش قابلیت تمیز کردن سطوح کناری دندان های اطراف ایمپلنت تک دندانی
  5. کاهش حساسیت تماسی یا سرما و گرما در دندان های مجاور (به علت عدم تراش)
  6. مزایای روانی
  7. کاهش خطر از دست رفتن دندان پایه
  8. حفظ ساختار استخوان ناحیه بی دندانی توسط ایمپلنت دندان جایگزین شده 

مزایای دیگر ایمپلنت:

بهبود ظاهر

ایمپلنت دندان مانند دندان طبیعی است و آن را همانند دندان خودتان احساس خواهید کرد. از طرفی چون به گونه ای طراحی شده که با استخوان ترکیب شود، به دندانی دائمی بدل خواهد شد. 

بهبود گفتار

با وجود دندان مصنوعی با اتصالات ضعیف، مشکل در گفتار پیدا خواهید کرد. در حالی که ایمپلنت به دلیل ثابت بودن روی فک، به شما اجازه می دهد بدون هیچ نگرانی صحبت کنید.

غذا خوردن آسان

عمل جویدن غذا با دندان مصنوعی می تواند دشوار باشد. ایمپلنت مانند دندان طبیعی شماست و اجازه خواهد داد که خواراک تان را به راحتی و با خیال آسوده بجوید و میل کنید.

بهبود اعتماد به نفس

ایمپلنت دندان لبخند تان را به شما باز می گرداند و به شما کمک می کند تا احساس بهتری نسبت به خودتان داشته باشید. 

بهبود سلامت دهان و دندان

در ایمپلنت دندان، نیازی به تراش دندان های کناری نیست. از آنجایی که دندان های کناری نقشی در ایمپلنت ندارند، بیشتر دندان های شما دست نخورده باقی می مانند؛ که این در بهداشت طولانی مدت دهان و دندان تاثیر گذار است. 

دوام و ماندگاری

ایمپلنت های دندانی بسیار با دوام هستند و سال های زیادی ماندگار خواهند بود. با مراقبت خوب، حتا خیلی از ایمپلنت ها تا آخر عمر باقی می مانند.

تاریخچه ایمپلنت

ایمپلنت دندانی یک وسیله استوانه ای یا مخروطی از جنس تیتانیوم است که به جای ریشه دندان در داخل استخوان فک قرار می گیرد. تحقیقات باستان شناسی نشان می دهد که مایاها اولین کسانی بودند که از ایمپلنت دندانی استفاده کردند. در خلال حفاری مقبره مایاها در هندوراس در سال 1931، باستان شناسان تکه هایی از استخوان فک پایین یک زن جوان مایا را کشف کردند که در داخل آن سه تکه دندان شکل از جنس صدف وجود داشت به طوری که این صدف ها در داخل حفره ریشه دندان های جلوی فک پائین جای گذاری شده بودند.

تحقیقات دقیق تر نشان داد که این صدف ها در زمان حیات زن جوان که دهه بیست زندگی اش را می گذراند در داخل حفره دندان کار گذاشته شده اند. پس از آن 1350 سال طول کشید تا پروفسور بر نمارک Branemark سوئدی در سال 1952 کشف کند که فلز تیتانیوم دارای این ویژگی منحصر به فرد است که با استخوان جوش می خورد. پس از آن دانشگاه کمبریج انگلستان در دهه 1950 تحقیقات گسترده ای را روی تیتانیوم شروع کرد و اولین کسی که ایمپلنت دندانی تیتانیومی را در دهان بیماران کاشت دکتر لئونارد لینکوف Leonard Linkow در سال 1952 بود. او در طی 40 سال بیش از 19000 ایمپلنت در دهان بیمارانش گذاشت اما این نتایج منتشر نشد!

پروفسور Branemark در سال 1965 اولین ایمپلنت دندانی اش را در دهان بیمار داوطلب کار گذاشت. بنابراین بسیاری از دندانپزشکان لینکوف را به جای برنمارک به عنوان پدر  ایمپلنت دندانی  می شناسند. 

بسیاری از مردم می پرسند بهترین متخصص ایمپلنت کیست؟
بهترین متخصص ایمپلنت یک کلمه است اما یک دنیا خصوصیت پشت آن است. اولاً متخصص ایمپلنت باید به هردو فاز درمان یعنی جراحی و پروتز کاملا مسلط باشد.

اما بهترین جراح ایمپلنت چه کسی است؟

حقیقت این است که جراحی جزو هنرهای دستی است. علاوه بربار علمی دانشکاهی و تیوری که لازم است جراح در درجه اول داشته باشد،باید استعداد خدادادی جراحی را در انکشتان خود داشته باشد مثل خوشنویسی یا نقاشی مثل مجسمه سازی. اما یک فارغ التحصیل هنر های زیبا الزاماً همیشه یک هنرمند زبر دست و مشهور هم نخواهد بود. پس بهترین متخصص ایمپلنت تا اینجا باید علاوه برپیشینه دانشگاهی، این هنر دست و این استعداد خدادادی را هم داشته باشد.اما فاکتور دیگری که برای بهترین متخصص ایمپلنت لازم است تجربه بالا است که کار نیکو کردن از پر کردن است.
 
سابقه طولانی در درمان های ایمپلنت شرط مهمی است که تضمین می کند متخصص ایمپلنت قبلاً با انواع ریزه کاری ها پیچیدگی ها و مشکلات مختلف در کیس های گوناگون روبرو شده است و راه های مختلف را پیموده است چرا که متخصصین تمام رشته ها و نه فقط متخصص ایمپلنت بهر حال قسمتی از تجربه و کارآمدی خودرا با آزمون و خطا تکمیل می کنند. البته متخصص ایمپلنت در فاز جراحی باید از همان ابتدای کار با یک دیدگاه پروتزی جراحی اش را انجام دهد.اما در فاز بعدی درمان، متخصص ایمپلنت باید به درمان پروتز که در واقع از دیدگاه بیمار قسمت اصلی درمان ایمپلنت است، تسلط کافی داشته باشد. در این مرحله علاوه برپیشینه علمی و تجربه، دید فنی و ابتکار در ارایه طرح درمان مناسب برای هر بیمار خاص برای متخصص ایمپلنت لازم است.

بطور کلی درمان ایمپلنت به دو صورت می تواند انجام شود:

١) هرکدام از دو مرحله جراحی و پروتز ایمپلنت توسط متخصص مربوطه انجام شود. یعنی جراحی توسط متخصص جراحی فک وصورت ویا متخصص جراحی لثه انجام شود و درمان پروتز توسط متخصص پروتز های دندانی. در این حالت مساله مهم این است که در این روش دو متخصص از نظر طرح درمان کلی ایمپلنت برای آن بیمار خاص اتحاد نظر و اتفاق سلیقه داشته باشند و متخصص جراح باید جراحی را بر اساس طرح درمان قبلی که متخصص پروتز تعیین کرده است انجام دهد.
  
٢) هردو مرحله درمان ایمپلنت توسط یک متخصص یا ایمپلنتولوژیست یا دندانپزشک انجام شود که خود تسلط و تجربه کافی در هر دو مقوله جراحی و پروتز را داشته باشد. در اینجا متخصص ایمپلنت باید از همان ابتدا با دید پروتزی جراحی رابه نحو احسن انجام دهد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی